Previous Next

Vanavond werken we op de benen en schoptechnieken verkondigde Tom bij aanvang van de training.... de talrijke aanwezigen zullen het de komende dagen geweten hebben!

Een training met focus op elk onderdeel van de schoptechnieken en elke gebruikte spier, met ander woorden het werd opnieuw een heel leerrijke training onder leiding van sensei Tom De Gersem.

 
Previous Next

Vrijdag 21 november mochten we opnieuw heel wat 'collega's' uit omliggende clubs verwelkomen die deelnamen aan onze eerste DAN-training van het seizoen onder leiding van sensei Tom De Gersem.

Heel wat tips en nieuwe uitdagingen waarbij we onze grenzen konden verleggen, zorgden ook deze training voor een leerrijke les.

 
Previous Next

Met dank aan de collega's van Karaclub Brugge, konden de liefhebbers donderdag 22 september deelnemen aan een training van Ronin Karate onder leiding van Jos Robert. We konden al eerder kennismaken met de technieken van Jos Robert in onze club, maar het werd toch opnieuw een behoorlijke uitdaging om de gekende technieken in een andere context en van zeer nabij toe te passen. De aanwezigen hebben alvast weer heel wat bijgeleerd.