2022 december

DAN-training


Vanavond werken we op de benen en schoptechnieken verkondigde Tom bij aanvang van de training.... de talrijke aanwezigen zullen het de komende dagen geweten hebben!

Een training met focus op elk onderdeel van de schoptechnieken en elke gebruikte spier, met ander woorden het werd opnieuw een heel leerrijke training onder leiding van sensei Tom De Gersem.

2022 oktober

DAN-training


Vrijdag 21 november mochten we opnieuw heel wat 'collega's' uit omliggende clubs verwelkomen die deelnamen aan onze eerste DAN-training van het seizoen onder leiding van sensei Tom De Gersem.


Heel wat tips en nieuwe uitdagingen waarbij we onze grenzen konden verleggen, zorgden ook deze training voor een leerrijke les.

2022 september

Stage Ronin karate - Brugge


Met dank aan de collega's van Karaclub Brugge, konden de liefhebbers donderdag 22 september deelnemen aan een training van Ronin Karate onder leiding van Jos Robert. We konden al eerder kennismaken met de technieken van Jos Robert in onze club, maar het werd toch opnieuw een behoorlijke uitdaging om de gekende technieken in een andere context en van zeer nabij toe te passen. De aanwezigen hebben alvast weer heel wat bijgeleerd.

2022 september

Jeugdtraining


In september gingen we opnieuw aan de slag met deze kanjers bij onze jeugd.

2022 juni

Training jeugd & (groot)ouders


Woensdag mochten de ouders samen met hun kinderen ook eens proeven van onze geliefde sport. Er waren heel wat ouders die het hebben aangedurfd waarvoor een dikke pluim!


Hopelijk hebben jullie er evenveel van genoten als de trainers ;-)

2022 juni

Provinciale training

De maandelijkse provinciale academietraining was opnieuw een groot succes! Onder leiding van sensei Dirk Heene werden lichaam en geest opnieuw goed getraind en getest.


Hartelijk dank voor de leerrijke ervaring! Hierbij nog enkele sfeerbeelden...

2022 mei

DAN-training


Vrijdag 6 mei mochten we trainer Tom Degersem, 5e DAN, verwelkomen voor de eerste voobereidende DAN-training.

Het werd een uitdagende ervaring voor onze volwassen leden en een aantal collega's van omliggende clubs.

2022 april

Stage Kissaki-kai


Op vrijdag 29 april konden we onder leiding van 4e Dan Boris Deraeve, proeven van de Kissaki-kai methode van onze Shotokan karate.

Kissaki-kai vertegenwoordigt de terugkeer van een op realiteit gebaseerd systeem van zelfverdediging en persoonlijke ontwikkeling en dewelke dateert van voor de moderne competitievormen van krijgskunsten. Deze methode vindt haar oorsprong in doorgedreven effectieve gevechtssystemen die werden beoefend in een tijd waarin het vermogen of je leven te verdedigen indien nodig, een prioriteit was.